Monday, February 25, 2013

Speechless

'Salam, just nak inform, still takde rezeki lagi tuk aku kali ni, esok aku akan induce sbb baby dah meninggal dalam perut, doakan moga dipermudahkan yea tuk aku esok...aku mintak balik pd tuk settlekan semua sbb dekat ngan family..'
If u still remember..read here....a friend of mine..bersalin pada usia kandungan 6 bulan..anak meninggal pada usia 10 bulan selepas lahir..semasa arwah dikebumikan..she's already 2 months pregnant..now..at 24 weeks,she lost the baby..
Its very heartbreaking..and i cried all the way whilst chatting with her..betapa kuat dan besar dugaan ko,sahabat..tapi yakinlah..4 anak ko tu dah tunggu di sana..dan yakinlah,perkara terbaik akan dtg xlama lagi..i know these words wont help..but i wish i can hug u rite now..
Beliau akan bersalin secara induce hari ni..semoga semuanya selamat.
Al Fatihah.


No comments:

Post a Comment